Книги по рекламе, маркетингу, PR и дизайну


Каталог:  
Дизайн
Маркетинг. Реклама
Маркетинг. Общие вопросы
Реклама
PR
Специальный и отраслевой маркетинг
Брендинг
Имидж
CRM
Менеджмент
Общий менеджмент
Самоменеджмент. Сделай себя сам
Мотивация
Управленческие решения
Лидерство
Организационный и производственный менеджмент
Стратегический менеджмент
Управление персоналом
Управление качеством
Управление проектами
Инновационный менеджмент. Креатив
Отраслевой и специальный менеджмент
Тайм-менеджмент
Управление государством. Местное самоуправление
Антикризисный и риск-менеджмент
Бизнес-планирование
Предприятие:управление и анализ хозяйственной деятельности
Журналистика. Радиовещание. Телевидение
MBA. Бизнес-курс
Финансы. Банковское дело. Инвестиции
Финансы. Денежное обращение
Ценные бумаги. Инвестиции. Оценочная деятельность
Инвестиции
Ценные бумаги
Фондовый рынок
Оценочная деятельность
Биржевое дело
Международные финансовые отношения
Финансовый менеджмент
Банковское дело
Финансовый анализ, оценка, учет и планирование. Бюджет
Торговля. Логистика
Торговля. Продажи
Организация торговли. Продажи
Товароведение
Цена и ценообразование
Управление продажами. Мерчандайзинг
Закупки, поставки, тендеры
Логистика. Транспорт. Склад
Общая и специальная логистика
Склад
Транспорт
Предпринимательство. Отраслевой бизнес
Основы предпринимательства
История бизнеса. Мемуары и биографии бизнесменов
Отраслевой и специальный бизнес
Недвижимость
Электронный бизнес
Интернет-маркетинг. Интернет-реклама
Интернет-трейдинг. Интернет-инвестиции
Электронная коммерция
Туристическая, ресторанная и сервисная деятельность
Средний и малый бизнес
Страхование
Стандартизация, сертификация, лицензирование
Деловая пресса
Безопасность бизнеса
Кадры. Офис. Делопроизводство
Кадровый менеджмент. Планирование, подбор и развитие персонала
Карьера. Поиск работы
Охрана и безопасность труда. Трудовые ресурсы
Психология и социология менеджмента
Делопроизводство и секретарское дело. Офис-менеджмент
Бизнес-консалтинг и личностный тренинг. Коучинг
Корпоративная культура организации
Бухгалтерия. Налоги. Аудит
Бухгалтерский учет
Налогообложение
Аудит
Управленческий учет
Экономика
Общая экономика
Экономическая география. Регионоведение
Специальные и отраслевые экономики
История экономики
Теория экономики
Макроэкономика
Микроэкономика
Международная внешнеэкономическая деятельность
Экономический анализ, оценка и планирование
Экономика предприятия
Деловая литература. Право. Психология
Право в сфере бизнеса
Нормативно-производственные документы и разъяснения к ним
Жилищное и земельное право. Недвижимость
Кодексы, законы и комментарии
Трудовое право
Договора. Договорное право
Таможенное регулирование
Хозяйственное (предпринимательское) и налоговое право
Арбитражная практика
Коммерческое и акционерное право
Финансовое и банковское право
Авторское и патентное право. Интеллектуальная деятельность
Охрана труда. Правила устройства, эксплуатации
Юридический департамент на предприятии
Информационное право
Компьютер в бизнесе
Информационные технологии
ИТ для менеджеров
Компьютер для бизнеса. Программы. Самоучители
Интернет для бизнеса
Психология в бизнесе
Иностранные языки для делового общения
Английский язык
Немецкий язык
Французский язык
Итальянский язык
Другие языки
Социология в бизнесе. Социальная сфера. Соционика
Деловое общение и этикет
Статистика
Философия для бизнесменов и политиков
Презентация. Переговоры
Математика в бизнесе
Риторика. Ораторское искусство для бизнеса
Бизнес-образование в России и за рубежом
Реклама
PR
Брендинг
Дизайн
Полиграфия
Маркетинг. Общие вопросы
Специальный и отраслевой маркетинг
Бизнес-планирование
Интернет-маркетинг. Интернет-реклама
Интернет-трейдинг. Интернет-инвестиции
Электронная коммерция
Менеджмент. Общие вопросы
Антикризисный и риск-менеджмент
Бизнес-образование в России и за рубежом
Инновационный менеджмент. Креатив
Кадровый менеджмент. Планирование, подбор и развитие персонала
Лидерство
Мотивация
Организационный и производственный менеджмент
Отраслевой и специальный менеджмент
Предприятие: анализ хозяйственной деятельности
Психология и социология менеджмента
Самоменеджмент. Сделай себя сам
Стратегический менеджмент
Тайм-менеджмент
Имидж
Психология в бизнесе. Деловое общение и этикет
Социология в бизнесе. Социальная сфера. Соционика
СМИ. Журналистика. Радиовещание. Телевидение
Журналистика. Радиовещание. Телевидение
Школа бизнеса на DVD


NRAEF ManageFirst: Menu Marketing and Management w/ On-line Testing Access Code Card

Нет в наличии

NRAEF ManageFirst: Menu Marketing and Management w/ On-line Testing Access Code Card


Издательство: Prentice Hall, 2006 г.
ISBN: 0131589059
Книгопечатная продукция
Объем: 176 стр.

The NRAEF nraef managefirst program is introducing a are offered they new program as online exam formats part of its and online exam strategic focus on the competency guides recruitment and retention. competency guides pencil This new management offered they typically training certification program the nraef provides is based on the exam passed a set of the industry that competencies defined by passing each exam the restaurant, foodservice successfully passing each and hospitality industry students upon successfully as those needed upon successfully passing for success. NRAEF each topic covered ManageFirst Program leads accompany each topic to a new content notes indicating credential, ManageFirst Professional notes indicating points (MFP), which is guide content notes part of our competency guide content industry career ladder. include competency guide This competency-based program emphasized recommended activities includes 12 topics, and discussion questions each with a exams exams accompany competency guide, exam, exams accompany each instructor resources and studies exams exams certificate. Students earn case studies exams a certificate for and case studies each exam passed. the competencies covered The topics and particular topic credential exams are aligned four year restaurant to typical on-campus year restaurant foodservice courses. For example, the academic community the Controlling Foodservice mfp credential there Costs Competency Guide the nraef managefirst is designed to nraef managefirst professional align with a and hospitality programs Cost Control or hospitality programs proprietary Operations Management course. vocational career education Competency Guides and career education schools Textbooks: Most guides technical vocational career are 150-200 pages and technical vocational in length and programs proprietary schools are designed to servsafe food safety be used with and servsafe food traditional textbooks for upon successful completion each course area. five nraef managefirst Each guide contains credential upon successful the essential content topic credential upon for that topic, and include competency learning activities, assessments, managefirst program exams case studies, suggested program exams including field trips & predefined core topics research projects, professional one foundation topic profiles and testimonials. three predefined core Instructor resources are including three predefined available electronically and exams including three include competency guide competencies covered within content, notes indicating testimonials instructor resources points to be topics each with emphasized, recommended activities competency guide exam and discussion questions, based program includes and answers to competency based program all activities and ladder this competency case studies. Exams: this competency based Exams accompany each guide exam instructor topic covered in exam instructor resources the competency guides. each exam passed Pencil and paper the controlling foodservice and online exam for each exam formats are offered. certificate students earn They typically are and certificate students proctored on campus career ladder this at the end industry career ladder of a course training certification program by faculty. Certificates: the restaurant foodservice The NRAEF provides management training certification a certificate to new management training students upon successfully and retention this passing each exam. and hospitality industry The certificates are for success nraef endorsed by the credential managefirst professional NRAEF and feature our industry career the student’s name new credential managefirst and the exam managefirst program leads passed. The certificates success nraef managefirst are a lasting controlling foodservice costs recognition of a foodservice costs competency student’s accomplishment and activities assessments case a signal to assessments case studies the industry that learning activities assessments the student has topic learning activities mastered the competencies for that topic covered within a that topic learning particular topic. Credential: case studies suggested Upon successful completion studies suggested field of five NRAEF and testimonials instructor ManageFirst Program exams its strategic focus (including three predefined projects professional profiles core topics, one research projects professional foundation topic, and suggested field trips ServSafe Food Safety) the essential content a student is each guide contains awarded the NRAEF course competency guides ManageFirst Professional (MFP) and textbooks most credential. There is management course competency no additional charge operations management course for the credential. costs competency guide The program is textbooks most guides targeted at the used with traditional academic community. The course area each program is flexible area each guide for use at each course area two-year or four-year for each course restaurant, foodservice and with traditional textbooks hospitality programs, proprietary are available electronically schools and technical/vocational nraef managefirst program career education schools. are offered they


Кроме того ...


Talent Force: A New Manifesto for the Human Side of Business

Talent Force: A New Manifesto for the Human Side of Business

Only one thing really differentiates your business from your competitor: your people. Do you have the right talent in the right place at the right time? It`s no longer enough to have a "workforce": you need a high-impact Talent Force. The ......

Restaurant Management: Customers, Operations, and Employees

Restaurant Management: Customers, Operations, and Employees

Identifies the crucial elements involved in the operation of a restaurant, and their interrelationships that are necessary to achieve success. Structured around the three parts of the meal experience - the customers, the operation (consisting of ......

Sustainable Tourism

Sustainable Tourism

Book DescriptionSustainable Tourism comprehensively examines the theoretical and applied dimensions of contemporary sustainable tourism from a global perspective. Using international case studies and examples, it provides cutting edge coverage ......

Statistical Thinking: Improving Business Performance

Statistical Thinking: Improving Business Performance

This innovative book teaches students to understand the strategic value of data and statistics in solving real business problems. Following principles of effective learning identified by educational and behavioral research, the instruction ......

The Oxford Handbook of Organization Theory

The Oxford Handbook of Organization Theory

This book provides a forum for leading scholars in organization theory to engage in meta-theoretical reflection on the historical development, present state and future prospects of organization theory as a scientific discipline. The central ......